dissabte, 22 de setembre del 2007

Carta publicada al diari Menorca dia 10 de setembre 2007

FORNELLS 8.113?


Dia 15 de setembre es constitueix el nou ajuntament de El Pinar, a l’illa de El Hierro, a les Illes Canàries. Definitivament ha estada informada favorablement la proposta de segregació d’aquest nou municipi per part del Cabildo de El Hierro. Amb aquestes paraules tant esperades per la gent de El Pinar s’ha posat fi a la seva demanda que a partir de dia 15 ja serà una nova realitat, la de convertir-se en un nou municipi, el 8.112 a Espanya.

Enhorabona de tot cor als habitants de El Pinar de El Hierro, felicitació que ja els hem tramès personalment a la persona que els representa, el President de la Comissió Promotora, el senyor Virgilio Fernandez de part de la Plataforma per la Segregació del poble de Fornells.

El Hierro i Menoca, son dues illes. El Pinar de El Hierro té una població similar a la de Fornells, com la de La Frontera es similar a la de Mercadal. El Pinar té una reserva marina, com Fornells també la té. En ambdós casos els informes han avalat la seva viabilitat econòmica, el suport majoritari de la població, la millora dels serveis que rebran els ciutadans així com una base històrica solvent.

Coincidències i paral·lelismes a part entre El Pinar de El Hierro i Fornells es evident que ens fa ser conscients del gran esforç que hem hagut de realitzar uns i altres per aconseguir aquest objectiu. I aquest objectiu i somni alhora, a partir d’aquest 15 de setembre els permetrà regir el seu futur i el seu poble de la millor manera possible, que es amb la visió privilegiada de la realitat que té la gent que hi viu.

Felicitats, El Pinar de El Hierro!

VISCA FORNELLS INDEPENDENT!

JA FALTA UN DIA MANCO!


Valentí Roca i Diego Riera

UNIÓ DE LA COSTA NORD DE MENORCA