diumenge, 29 de juliol del 2007

Fi últim del bloc

Aquest bloc té per objectiu donar a conèixer a la comunitat de les Illes Balears la problemàtica situació que viu Fornells, el poble de la costa nord de Menorca, a causa del caprici de Mercadal de negar-nos el dret de constituir-nos com a Municipi.

La situació és alarmant i perillosa en el següent sentit:

1. Molts dels impostos que els fornellers paguen s'inverteixen a Mercadal.
2. Mercadal absorbeix gran part del fluxe poblacional de Fornells al haver construït TOTES les vivendes de protecció oficial al casc urbà de Mercadal.
3. La identitat antropològica propia de Fornells veu perillar la seva raó de ser al haver d'estar subjugada a la voluntat d'un govern aliè.
4. Les relacions entre fornellers i mercadalencs està sent cada vegada més tensa i violenta.
5. Només el Tribunal Superior de Justicia de les Illes Balears amb una sentencia favorable a la municipalitat de Fornells podrà aturar la política de despossesió que Mercadal està duent a terme amb la identitat, el patrinomi i l'economia fornellera.

Expressa la teva solidaritat i el teu suport a la digna causa de Fornells. Promtement el Tribunal Superior de Justicia de les Illes Balears comunicarà la seva resolució Favorable o no al Fornells municipal. Ajuda'ns fent públic el teu suport a la causa.